Eind juni rondde ik de registeropleiding (post-HBO) Dieper coachen af. Hiermee behaalde ik mijn geaccrediteerde diploma tot Senior Coach / Counselor.
Jeetje, wat ben ik trots op deze mijlpaal na jaren studie en zoveel mooie coachmomenten. Ik ben bovenal trots dat ik de opleiding heb afgerond met het integreren van mijn grote passie; werken vanuit emoties en spanningen: ze zijn er elke dag en wat vormen ze een bron van kracht (al stoppen we ze zo graag weg!)


Na mijn vakantie vertel ik je graag meer over de afronding van mijn opleiding en mijn propositie als coach – tot die tijd kan je hierover mijn pagina over coaching raadplegen.


Contact en vakantie

Ik ben nu eerst van 5 t/m 15 juli met vakantie! Worstel je in de tussentijd met een verander vraagstuk, stuur mij gerust een mail via rian@op-de-schop.nl of vul het contactformulier in. Na mijn vakantie neem ik graag contact met je op!