Trainingen en workshops met impact

Groeien en jezelf ontwikkelen, je talenten (her)ontdekken en inzetten, omgaan met veranderingen, nieuwe werkwijzen of klanten, met anderen en met jezelf: je leert het niet uit een boekje, maar alleen als je in actie komt!

Al doende

Op de schop ontwikkelde verschillende trainingen en workshops om professionals en teams te helpen met groei, verandering en persoonlijke ontwikkeling. In alle onze trainingen staan direct impact maken, inspireren op professioneel en persoonlijk niveau én samen plezier beleven voorop.
                                                                                                                                                                                                                         .

Sterk in ontwikkeling en uitvoering
wij ontwikkelen van 1 daagse tot meerjarige (gespreide) trainingen voor een diversiteit aan organisaties en werken van ontwikkeling tot uitvoering samen met diverse trainers en interventiedeskundigen. 

Specialist in...
Onderwerpen waar Op de schop bijzonder ervaren in is en met veel passie trainingen in verzorgt: 
- Communicatie

- Persoonlijke kracht

- Talentontwikkeling

- Samenwerken

- Persoonlijke effectiviteit

- Burn-out preventie

- Omgaan met veranderen

- Leidinggeven aan veranderingen

- Omgaan met spanning

- Organisatie- en teamontwikkeling

- HR als Business Partner

- Integriteit en professionele ethiek

- Klantcontact
                                                                                                                                                                                                                      .

Praktische workshops met open inschrijving of in-company

Naast de trainingen die wij verzorgen voor teams en organisaties verzorgen wij regelmatig (open) workshops waar je je voor kan inschrijven. Boek jij liever in company? Ook dat kan! Een greep uit het aanbod:

Hoe ver schop jij het?

Benieuwd hoe jij jouw talenten beter in kunt zetten? In deze workshop sta je stil bij het (her)ontdekken van jouw talenten en ga je op zoek naar manieren om ze meer en beter in te zetten. Je loopt naar buiten met energie én een plan!

Even lekker opscheppen!

Deze workshop is echt iets voor jou als jij het ook lastig vindt om je te profileren en anderen mee te nemen in wie jij bent en wat je allemaal kunt. Samen zoeken we naar manieren die bij jou passen om beter te laten zien wat jij in huis hebt. Zonder opscheppen, maar mét een kruiwagen vol vertrouwen.

Een schepje erbovenop

Soms ervaar je het: een perfecte samenwerking, waarbij één plus één drie is. Vanzelfsprekend is zo’n samenwerking niet. Hoe vergroot je de waarde van samenwerking en de kans op grootse resultaten?

Leer hoe je vanuit jouw kwaliteiten tot een samenwerking komt die recht doet aan ieders talent, inclusief het jouwe. Volg deze workshop alleen of met je collega’s.

Alles op de schop

Geef jij leiding aan een team en staat er een flinke verandering op het programma? Dan is het zaak je collega’s goed mee te nemen in alle processen. Om een nieuwe situatie te creëren, heb je een helder doel nodig én een gedegen en uitvoerbaar plan. Leer hoe je jouw team meeneemt in je nieuwe koers en ontwikkel daarvoor een sterk en leuk veranderplan.

Regelmatig ontwikkelt Op de schop nieuwe trainingen of workshops. Wil je iets voorleggen of de mogelijkheden onderzoeken? Neem gerust contact op.

Hier is Op de schop te vinden:

Amalia van Anhaltstraat 15

5616 BG Eindhoven

 

M 06 53 79 17 61

E info@op-de-schop.nl

 

Ook te vinden op social media:

Algemene voorwaarden

Privacy policy

Copyright 2018 Op de Schop | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp en realisatie door Buro Rots