Trainingen en workshops met impact

Groeien en jezelf ontwikkelen, je talenten volop in gaan zetten, omgaan met nieuwe situaties en blokkades achter je laten om je ontwikkeling tot bloei te laten komen:  je leert het niet uit een boekje, maar alleen als je in actie komt!

Al doende

Op de schop ontwikkelt  trainingen om professionals en teams te helpen met groei- en verandervraagstukken. In al deze trainingen staan vanuit plezier en inspiratie zelf in beweging komen voorop.
                                                                                                                                                                                                                         .

Sterk in ontwikkeling en uitvoering
Op de schop is zowel sterk in het de ontwikkeling als de uitvoering van trainingsprogramma's en verzorgt van 1 tot meerdaagse trainings- en groeiprogramma's voor diverse doeleinden. Zowel in-company als open inschrijving is mogelijk.

In meerdaagse maatwerk trainingsprogramma's werkt Op de schop graag samen met ook andere trainers, trainingsacteurs of specialisten die het programma voor deelnemers mede verrijken.
                                                 .

Specialist in:

Onderwerpen waar Op de schop bijzonder ervaren in is en met veel passie trainingen in verzorgt:

- Communicatie en (moedige) gespreksvoering

- Persoonlijk leiderschap

- Managen van (cultuur)verandering

- Teamdynamiek en elkaar versterken

- Loopbaanbegeleiding en Talentmanagement

Praktische workshops

Naast het verzorgen van trainingsprogramma's organiseert Op de schop regelmatig (open) workshops waar jij je individueel (of samen met een collega) voor in kan schrijven. In een 3 tot 4 uur durende werksessie werk je onder begeleiding aan een groeionderwerp:

Hoe ver schop jij het?

Benieuwd hoe jij jouw talenten beter in kunt zetten? In deze workshop sta je stil bij het (her)ontdekken van jouw talenten en ga je op zoek naar manieren om ze meer en beter in te zetten. Je loopt naar buiten met energie én een plan!

Even lekker opscheppen...

Deze workshop is echt iets voor jou als jij het ook lastig vindt om je te profileren en anderen mee te nemen in wie jij bent en wat je allemaal kunt. Samen zoeken we naar manieren die bij jou passen om beter te laten zien wat jij in huis hebt. Zonder opscheppen, maar mét een kruiwagen vol vertrouwen.

  • Alles op de schop?

Heb jij behoefte aan verandering maar weet je niet waar te beginnen? Wil je overzicht scheppen om vervolgens jouw toekomstige landschap opnieuw vorm te gaan geven? In deze workshop ga je vooral tekenend aan de slag. Het mooie is dat je niet hoeft te kunnen tekenen om wel naar buiten te lopen met een mooie nieuwe toekomstplaat en een veranderplan.

Wil je iets voorleggen of de mogelijkheden onderzoeken? Neem gerust contact op.

Hier is Op de schop te vinden:

Amalia van Anhaltstraat 15

5616 BG Eindhoven

 

M 06 53 79 17 61

E info@op-de-schop.nl

 

Ook te vinden op social media:

Algemene voorwaarden

Privacy policy

Copyright 2018 Op de Schop | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp en realisatie door Buro Rots