Trainingen en workshops met impact

Een nieuwe situatie eigen maken, je talenten volop inzetten, blokkades achter je laten om jezelf en jouw ontwikkeling tot bloei te laten komen: groei ontstaat wanneer je in beweging komt!

Al doende

Op de schop ontwikkelt trainingen om professionals te helpen met groei- en verandervraagstukken. In alle trainingen staan leren door doen, ervaren en beleven en werken in een plezierige en veilige omgeving voorop.

.

Sterk in ontwikkeling en uitvoering
Op de schop is sterk in de ontwikkeling én de uitvoering van trainingen. Zij maakt zowel korte high impact trainingen én denkt mee aan meerjarige programma's. In-company of op inspirerende locatie, eenmalig of als onderdeel van een groter programma/traject. Alles is mogelijk!

In diverse maatwerk trainingsprogramma's werkt Op de schop  samen met een divers scala aan trainers, acteurs, e-learning specialisten en anderen die het programma mede kunnen verrijken.
                                                 .

Specialist in:

Onderwerpen waar wij met veel regelmaat en passie trainingen in verzorgen:

- Communicatie en (moedige) gespreksvoering

- Talentontwikkeling

- Persoonlijk leiderschap

- Verandermanagement

- Teamdynamiek, samenwerken en elkaar versterken

Praktische workshops

Naast het verzorgen van trainingsprogramma's organiseert Op de schop regelmatig workshops waar jij je individueel (of samen met een collega) voor in kan schrijven. Een greep uit het actuele aanbod:

Hoe ver schop jij het?

Benieuwd hoe jij jouw talenten beter in kunt zetten? In deze workshop sta je stil bij het (her)ontdekken van jouw talenten en ga je op zoek naar manieren om ze meer en beter in te zetten. Je loopt naar buiten met energie én een plan!

Positioneren doe je zo (zonder opscheppen!)

Vind jij het ook weleens lastig om anderen mee te nemen in wie jij bent en wat je allemaal kunt? Samen zoeken we naar manieren die bij jou passen om beter te laten zien wat jij in huis hebt. Zonder opscheppen, maar mét een kruiwagen vol vertrouwen je te laten zien.

Op de schopstoel zitten?

Heb jij behoefte aan verandering of dient zich een situatie aan waarin je stappen moet gaan zetten? In deze workshop ga je verkennend en enscenerend aan de slag: "hoe zou het eruit zien als...?". Je verruilt jouw schopstoel voor de regiestoel en schets (nieuwe) toekomstmogelijkheden. Ready, set, action....

Wil je iets voorleggen of de mogelijkheden onderzoeken? Neem gerust contact op.

Hier is Op de schop te vinden:

Amalia van Anhaltstraat 15

5616 BG Eindhoven

 

M 06 53 79 17 61

E info@op-de-schop.nl

 

Ook te vinden op social media:

Algemene voorwaarden

Privacy policy

Copyright 2018 Op de Schop | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp en realisatie door Buro Rots