Theaterwerkvormen

Soms wordt een situatie glashelder als je die in scène zet en op de vloer verbeeldt. Hoe reageer je? Wat zijn ieders vaste patronen? Welke aanpak werkt nou echt?

Tot de verbeelding. En er voorbij.

Spel, storytelling, regie- of toekomsttheater als middel opent de ogen voor nieuwe mogelijkheden. In zakelijke context is de inzet van theaterwerkvormen en trainingsacteurs niet alleen verbindend en inspirerend, maar vooral heel effectief.

Misschien heb je er nooit aan gedacht om een spel- of theaterwerkvorm in te zetten op je werk. Op de schop laat je graag zien én ervaren hoeveel je kunt bereiken. Er zijn veel mogelijkheden en de aanpak is altijd laagdrempelig, veilig en vertrouwd. Schroom is begrijpelijk, maar niet nodig. De werkvormen van Op de schop zijn geschikt voor iedereen: junior of senior, sceptisch of vol vertrouwen, extravert of introvert.

In scène

Neem letterlijk de regie in handen en zet de situatie naar je hand. Werk met trainingsacteurs en ervaar hoe jouw gedrag de mensen om je heen positief kan beïnvloeden. Zo ontstaat voor je ogen live het gewenste toekomstbeeld voor je team of organisatie, met inzet van ieders talent.

Gaming

Bij gaming werk je met spelelementen die jou of jullie helpen talenten te ontdekken, te ontwikkelen en blijvend in te zetten. Je doelen realiseren wordt leuker en makkelijker als het spelenderwijs kan! Dus verzamel punten, daag elkaar uit in een ‘battle’ of werk met een spel of scorebord.

Storytelling

Vertel je verhaal, inspireer elkaar en moedig jezelf en de anderen aan tot actie. Door jouw of jullie verhaal te ontdekken en te vertellen, leg je zaken bloot, benoem je kansen én obstakels en creëer je energie om stappen te gaan zetten. En het is ook nog eens erg leuk!

Dagdeel met een trainingsacteur

Een dagdeel werken met een trainingsacteur geeft jou of jullie de mogelijkheid live te oefenen met bepaalde situaties, in een veilige omgeving. Welk gedrag werkt goed? Wat werkt minder? Leer en geniet van het uitproberen, ervaar wat je sterke punten zijn en laat de trainingsacteur je helpen met ontwikkelpunten.

Een dagdeel is zeer geschikt voor trainingen, assessments, teamoverleg of gewoon één-op-één.

Vind je het leuk om eens te bekijken of een theaterwerkvorm of spelwerkvorm bij jullie past? Mail, bel of app om te overleggen over de mogelijkheden.

Hier is Op de schop te vinden:

Amalia van Anhaltstraat 15

5616 BG Eindhoven

 

M 06 53 79 17 61

E info@op-de-schop.nl

 

Ook te vinden op social media:

Algemene voorwaarden

Privacy policy

Copyright 2018 Op de schop | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp en realisatie door Buro Rots