Yes, per 1 april heb ik de sleutel gekregen van mijn nieuwe kantoor! In deze rare tijd waarin vrijwel iedereen vanuit huis werkt, verf ik de muur in mijn nieuwe kantoor geel; passend bij mijn bedrijfskleur én mijn energiniveau. Want hoe spannend ook, ik heb er zin in!
Mijn nieuwe kantoor bevindt zich op de Tarasconweg 2 in Eindhoven in het gebouw van Flexizone: een ondernemende, creatieve en inspirerende omgeving waar het heerlijk (samen) werken is. Een ‘grote opening’ is nu helaas niet mogelijk, maar ik vertel je in deze blog graag meer over mijn nieuwe plek.

Een volgende stap

Ik had al even besloten in 2020 een volgende stap te zetten met Op de schop en een kantoor in Eindhoven te openen. In de afgelopen jaren ben ik het hele land doorgereisd en zelfs regelmatig de grens overgestoken voor onwijs leuke en mooie opdrachten. Dit blijf ik graag doen, maar hiernaast wilde ik ook een vaste plek inrichten in mijn eigen stad. Een plek om samen te werken, te coaching, te inspireren en geïnspireerd te worden. Een plek waar ruimte is om vrijuit te oefenen, te sparren en samen te werken aan leren en ontwikkelen. Die plek heb ik gevonden!

Ruimte voor coaching en trainingen

Wanneer je het kantoor van Op de schop binnenkomt, spat het warme geel van de muur af. Deze ruimte heb ik vooral ingericht als veilige leer- en oefenomgeving. Een plek waar je aan de slag wilt en kan gaan met grootste ideeën en dromen en het praktisch vormgeven daarvan.
Of je nu komt sparren over een ontwikkel- of verandervraagstuk, voor een coachgesprek of om te oefenen met een trainingsacteur; je zal je zeker op je gemak voelen én inspiratie op doen.


Een plek om samen te werken

Samenwerken en creëren is onwijs belangrijk voor mij. Het concept van Flexizone sluit daar perfect bij aan door naast eigen kantoorruimte ook gezamenlijke creatieve plekken te bieden waar op een veilige manier samen gewerkt kan worden. Alle voorzieningen voor werken op 1.5 meter zijn daarbij ook getroffen. Het is om partners uit te nodigen op deze inspirerende plek en hier regelmatig met collega ondernemers te kunnen klankborden.


Nieuwsgierig? Maak een afspraak

Ben je nieuwsgierig naar mijn nieuwe werkplek? Je bent van harte welkom indien alle veiligheidsregels in acht kunnen worden genomen. Bel me voor het maken van een afspraak op 06 53 79 17 61.