Ken jij jouw kwaliteiten, ervaar jij waar jouw talenten liggen en wat jou diep van binnen het meeste drijft?  

 

Visie op persoonlijke groei en ontwikkeling

In mijn visie groei en ontwikkel je je vooral wanneer je jezelf bewust ervaart. Niets is mooier dan vanuit je eigen ervaring van wie je bent, waar je staat, en waar je naar verlangt, je pad te vervolgen en verder te groeien. Jouw eigen authenticiteit en uniciteit voorop stellend.

 

Ervaren van je eigen uniciteit, is niet vanzelfsprekend 

Het bewust ervaren van jezelf, is echter niet vanzelfsprekend. De meeste van ons kunnen makkelijker benoemen welke talenten zij bij anderen ervaren, dan bij zichzelf. Op zich is dat niet gek. Onze eigen gewoonten, gedragingen, gevoelens en gedachten, zijn voor ons zo vanzelfsprekend, dat we ons er ook minder bewust van zijn. Tegelijk ligt in het bewust ervaren van onze eigen uniciteit, onze grootste kracht om te groeien.

 

De inzet van tools

Om deze reden bied ik in mijn coachpraktijk mensen graag  diverse tools aan. Deze tools kunnen helpen (opnieuw) scherp zicht te krijgen op eigen talenten, verlangens, voorkeuren etc. Voor vele blijken deze tools zowel tot waardevolle inzichten te leiden, als een goed hulpmiddel te zijn om zichzelf hierna weer bewust(er) te ervaren.

Wil jij ook meer inzicht in jezelf en bewuster ervaren waar jij staat in jouw ontwikkeling om gerichter sturing te geven aan de route die jij op wilt? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de inzet van deze tools, al dan niet in combinatie met een coachtraject? Neem vooral contact op! Je kan ook altijd een mailtje sturen naar info@op-de-schop.nl of me bellen op 06-53791761.