Coaching

‘Het is tijd voor een volgende stap. Op welke manier help ik mezelf op weg?’

‘Hoe ontdek ik mijn talenten én zet ik ze meer in?'

‘Ik wil meer werken en leven vanuit mijn gevoel. Hoe pak ik dat aan?'

Het mooiste cadeau, voor jezelf of een ander

In korte tijd leer jij veel over jezelf en jouw mogelijkheden. Eén-op-één, dus met veel aandacht voor jou als mens en persoon. Wanneer ben je op je best? Welke richting wil je op? Wat is er al én waarin heb je nog te groeien? Coaching geeft inzicht en maakt het pad vrij voor jouw ontwikkeling. Jouw eigen pad volgend werk je toe naar je ambitie.

Jijzelf en jouw coachvraag staan centraal

Een breed scala aan coachmethodieken kunnen binnen de coaching worden ingezet*. De coaching wordt echter altijd specifiek toegesneden op jouw behoefte en situatie. Geen standaardwerk dus, maar écht samen onderzoeken wat voor jou als persoon en in jouw specifieke situatie het beste werkt.

* Transactionele Analyse, Voice Dialogue, Systemisch werk, NLP, Reis van de held, Reis van de ondernemer, Conflictstijlen, DISC etc.

Online en alternatieve mogelijkheden

Coach afspraken kunnen plaatsvinden bij Op de schop, op jouw werkplek, online of op een alternatieve locatie. Een wandeling in een natuurgebied of een bezoek aan een bijzondere locatie die jou inspireert is zeker ook een mogelijkheid. Samen stippelen we een traject uit dat past bij jouw groei- en ontwikkelvraagstuk.

.

Gediplomeerd Senior Practioner Coach & Counselor

Rian Wijdeveld (oprichter en eigenaar) is gediplomeerd Senior Practioner Coach & Counselor en Business Coach en aangesloten bij de NOBCO. Zij coacht professionals die willen groeien, van young potentials tot ervaren ondernemers in professionele én persoonlijke vraagstukken. Haar aanpak is natuurlijk, betrokken, met humor en bijzonder doelgericht.

Gratis kennismaking

Zoek je een coach voor jezelf, een collega of team? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hier is Op de schop te vinden:

Amalia van Anhaltstraat 15

5616 BG Eindhoven

 

M 06 53 79 17 61

E info@op-de-schop.nl

 

Ook te vinden op social media:

Algemene voorwaarden

Privacy policy

Copyright 2018 Op de Schop | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp en realisatie door Buro Rots