Afgelopen jaar heb ik kennis gemaakt met het werk van CliniClowns. Met veel bewondering heb ik gezien hoe zij zich inleven in de wereld van zieke kinderen en mensen met dementie. Dit om samen momenten van plezier, lachen en even niet ziek zijn te kunnen beleven! Momenten die onwijs belangrijk blijken én die ik graag wil steunen.


Verbeelding doet wonderen

CliniClowns gaan mee in de wereld van de ander om zo écht contact te maken. Samen met de patiënt en diens omgeving verwonderen ze zich over wat er in die wereld is. Die verwondering blijkt immens belangrijk!*

Jaarlijks bezoeken de CliniClowns in Nederland meer dan 90.000 zieke en gehandicapte kinderen en volwassenen. Tijdens deze bezoeken kunnen patiënten even vergeten dat ze ziek zijn, krijgen ze meer zelfvertrouwen en ervaren ze momenten van ontspanning en plezier, ook met hen omgeving.

De CliniClowns hebben als doel álle zieke kinderen en dementerende volwassenen in Nederland, die het nodig hebben, te bezoeken. Met mijn actie wil ik de CliniClowns steunen, zodat zij weer een stapje dichterbij hun doel komen. Help jij mee?


Ik kom in actie en vraag jouw steun!

Ik vraag aandacht voor de CliniClowns vóór, tijdens en nádat ik de ‘Walk of Wisdom’ loop. Dit is een Pelgrim route rondom Nijmegen van 136 km die ik zonder internet en telefoon ga lopen. 

Met mijn actie hoop ik zoveel mogelijk geld in te zamelen. Het zou me heel goed doen, wanneer jij deze actie steunt en een bedrag wil doneren! Kan ik op je rekenen?

Met een bedrag van 30 euro kan CliniClowns alweer 2 extra kinderen laten lachen, ontspannen en genieten.Alle kleine beetjes helpen. Samen zorgen we ervoor dat zieke kinderen en dementerende volwassenen weer even kunnen genieten!


Steun mijn actie en doneer hier.


Ontvang een fotoverslag

Wanneer je daar prijs op stelt stuur ik je na afloop van deze actie een fotoverslag van mijn pelgrimstocht toe én houd ik je op de hoogte van het totale verzamelde bedrag voor de CliniClowns.

Je kan dit aangeven door een app’je (06 53 79 17 61) of mailtje (rian@op-de-schop.nl) te sturen. Rond 15 augustus ontvang je dan mijn fotoverslag.

Dank je wel!


‘* Er blijken zéér positieve onderzoeksresulten op het gebied van: beweging, plezier, afleiding, gezamenlijke beleving (verbinding met familie en omstanders), zelfvertrouwen, gezien worden, fantasie én ontspanning.